Wednesday, May 30, 2007

Τα παιδιά εν δράσει διοργανώνουν τη δεύτερη "ενοχλητική" γιορτή δρόμου τέχνης πολιτισμού στη Θεσσαλονίκη


Στην κατηγορία "Λόγω-Τέχνης" του περιοδικού Λέξημα δημοσιεύεται η παρακάτω ανακοίνωση:

H Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Παιδιά Εν Δράσει», οργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την πιο «ενοχλητική» γιορτή δρόμου στη πόλη της Θεσσαλονίκης.

Την Κυριακή 3 Ιουνίου στην Πλατεία Ναβαρίνου τα «Παιδιά Εν Δράσει» οργανώνουν μια γιορτή τέχνης και πολιτισμού για όλους τους νέους και τις νέες της πόλης. Στην γιορτή θα πάρουν μέρος ομάδες της πόλης που ασχολούνται με την τέχνη και την έκφραση. Πιο συγκεκριμένα στην εκδήλωση θα συμμετέχουν νέοι και νέες που ασχολούνται με το θέατρο δρόμου, το τσίρκο, τη μουσική, τη φωτογραφία, το χορό και το βίντεο. Παράλληλα στην πλατεία θα στηθούν εκθέσεις φωτογραφίας, trash art, δημιουργικής συγγραφής αλλά και ενημερωτικά stand για τη δράση άλλων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων της πόλης.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 19.00 το απόγευμα και θα τελειώσει αργά το βράδυ με μουσική και χορό. Προβολές, κλόουν, ζογκλέρ, ακροβάτες, ξυλοπόδαροι, μουσικά συγκροτήματα, χορευτές, εκθέσεις φωτογραφίας σε μια πλατεία που θα μεταμορφωθεί για λίγες ώρες στην πιο ζωντανή και ηχηρή γωνία της πόλης.

Μια εναλλακτική μορφή διαδήλωσης μέσα από την τέχνη και τον πολιτισμό. «Ευχαριστούμε που ενοχλείτε» ένα σύνθημα από νέους για νέους, μια αφορμή για συνάντηση και συζήτηση, δράση και έκφραση, εικόνες για σκέψη και όνειρα.
(απόσπασμα)


Κάντε κλικ εδώ και διαβάστε όλο το δημοσίευμα